In de 1e fase van het natuurontwikkeling project Weteringsebroek is ca. 8000 m3 grond ontgraven en deels weer binnen de projectgrenzen verwerkt. Voor de ongeveer 3.000 m3 welke aan Hofmeijer verviel hebben we een lokale melkveehouder blij kunnen maken.
Aansluitend hebben we paden aangelegd en 2 klompenpaden aan elkaar verbonden. Vanuit Natuurmonumenten kwam de vraag of we het terrein wilden inzaaien met geel mosterdzaad.

In de laatste fase, eind 2020, gaan we het terrein beplanten met bosplantsoen en solitaire bomen. Op een locatie in de omgeving maaien we bloemrijk grasmengsel. Dat maaisel gaan we hier verspreiden. Hierdoor ontstaat een bloemrijke, natuurlijke omgeving waar vogels en insecten zich thuis zullen voelen. Het zal straks een mooi natuurgebied zijn om van te genieten.

Draintalent innovatiecentrum

De innovatieve oplossing voor het optimaliseren van natuurgras Een project waar we samen met 4Grass trots op zijn!Elf verschillende plots met elf verschillende opbouw/samenstellingen (inclusief hybridegras) door de technische mensen…

Lees meer

Realisatie Vakantiepark Brinckerduyn

Brinckerduyn, ontwerp en aanleg Voor onze opdrachtgever Unbrick hebben wij een ontwerp opgesteld en de realisatie verzorgd van park ‘Brinckerduyn’ in Appelscha. Brinckerduyn is nieuw en avontuurlijk modern smaakvol en…

Lees meer