Onze meest recente projecten bij Paleis Het Loo, waren gericht op het verbeteren van de algehele bezoekerservaring. Deze projecten hebben een frisse wind gebracht in dit historische juweeltje, waardoor het nog aantrekkelijker is geworden.

Uitbreiding van de Kiosk: In januari zijn we begonnen met het grondwerk, het aanvullen en het herinrichten van de bestaande kiosk. Het resultaat? De kiosk is nu twee keer zo groot, met meer ruimte om te genieten van smakelijke lekkernijen en souvenirs.

Rolstoelhelling voor Toegankelijkheid: We hebben ons ook gericht op toegankelijkheid en inclusiviteit. Een nieuwe rolstoelhelling biedt nu eenvoudige toegang tot de colonnade en kiosk voor alle bezoekers, ongeacht hun mobiliteit.

Speciaal Ontworpen Toegangspoort: Misschien wel het meest opvallende kenmerk van deze renovaties is de gloednieuwe toegangspoort. Met een lengte van 25 meter en een hoogte van twee meter, is deze poort een speciaal ontworpen meesterwerk dat zowel elegant als functioneel is. Fietsers hebben nu een aparte route, gescheiden van autoverkeer, en er is zelfs een nieuwe fietsroute gecreëerd om gemakkelijke toegang te bieden tot de bestaande fietsenstalling.

De Trompentuin: Ook de Trompentuin heeft net als de rest van het paleis, een prachtige transformatie ondergaan. Dit weelderige stukje erfgoed straalt nu nog meer pracht en praal uit